Menu Sluiten

Virtuele Tour


Virtuele tour

Virtuele Tour

Naast het bouwen van een fysieke beursstand zijn er gespecialiseerde standbouwers in de provincie Antwerpen die een ontwerp ook in een virtuele tour omzetten. Dankzij deze tours kunnen klanten over gans de wereld indien gewenst een showroom of beursstand virtueel bezoeken zonder fysiek contact. Een knap staaltje technologie op maat, interactief en altijd beschikbaar. Op deze manier kan een beurs volledig worden omgezet in een digitaal evenement.

Een standbouwer met veel expertise kan je een innovatieve oplossing bieden en op maat van jouw bedrijf een virtuele rondleiding ontwikkelen.

Het grote voordeel hiervan is dat bezoekers van je bedrijf of je beursstand die niet fysiek kunnen aanwezig zijn om een bepaalde reden toch kan ontvangen zodat ze beter kennis kunnen maken met je product of dienst. Grenzen en afstanden vervagen hierdoor

Info over virtuele tour

Gegevens over Virtuele tour

Op basis van een bestaand standontwerp of via een totale nieuwe setup kan er aan virtuele standontwikkeling worden gedaan. Het vormt voor een goede standhouder immers geen probleem om een virtuele tour volledig te personaliseren en je merkidentiteit tot uiting te brengen.

Met een virtual tour ben je altijd interactief bereikbaar. Op elk moment van de dag kunnen bezoekers jouw stand bezoeken en hebben ze de optie om via Facebook Messenger of via een live video chat live te communiceren met een vertegenwoordiger van jouw bedrijf.

De bezoeker kan bovendien interactie krijgen met de online omgeving door bepaalde delen of hotspots uit te lichten. Een virtuele oplossing op maat om online te connecteren met klanten of prospecten door middel van een virtuele beleving.

Je begrijpt het, standbouwers die virtuele beursstands kunnen aanbieden hebben zeker een streepje voor. Aarzel zeker niet deze mensen te contacteren voor meer info of het opmaken van een offerte.

Meer info over virtuele tour nu op www.expoz.be.

Tags

Leveranciers Virtuele Standbouw | Virtuele Standbouw | Virtuele Standenbouwer | Virtuele Tour |